Hoe het werkt

De Bestellijst biedt materialen van BoekStart in de Bibliotheekhuisstijl, die te bestellen zijn door bibliotheken. Medewerkers van de kinderopvang, Jeugdgezondheidszorg of gemeente kunnen de materialen via de Bibliotheek bestellen.

Kosten

Het merendeel van de BoekStartmaterialen is gratis te bestellen, de eigen bijdrage is 17,07 euro (ex btw) per bestelling voor handling, verpakking en verzendkosten. Dit is een standaard verzending, kleine leveringen die per post bezorgd kunnen worden kosten 8,68 euro (ex btw). Voor sommige items is een maximum aantal vastgesteld per Bibliotheek. De BoekenPretmaterialen zijn tegen betaling te bestellen; exclusief btw en verzendkosten.

Materialen voor drukwerk

De meeste bestanden op de BoekStartbestellijst zijn in lage resolutie (LR). Voor drukwerk geeft de versie in hoge resolutie (HR) beter resultaat. Neem hiervoor contact op.

BoekStartkoffertjes

Het bestelformulier voor het BoekStartkoffertje is te vinden op Boekstartpro in de Toolkit bij Marketing & Communicatie onder het kopje ‘Beveiligde bestanden’. Neem voor het wachtwoord en eventuele ondersteuning contact op met je POI-coördinator.

Templates

Een aantal templates is beschikbaar om door de Bibliotheek zelf aan te passen. Deze zijn te vinden op landelijkehuisstijl.nl (inlog vereist). Het betreffen:
– poster A2 – BoekStartbijeenkomst in de Bibliotheek
– poster A2 – voorleesconsulent
– waardebon baby
– kortingsbon
– kaart A6 – BoekStartcoach
– advertentie BoekStart voor baby’s