Veel gestelde vragen

De BoekStartkoffertjes zijn te bestellen via het bestelformulier op boekstartpro.nl in de Toolkit bij Marketing & Communicatie onder ‘Beveiligde bestanden’. Het bestelformulier is beveiligd met een wachtwoord. Neem hiervoor contact op met je POI-coördinator.
De BoekStartmaterialen zijn te bestellen door bibliotheken. Medewerkers van de kinderopvang, Jeugdgezondheidszorg of gemeente kunnen de materialen via hun lokale Bibliotheek bestellen.

De meeste bestanden op de BoekStartbestellijst zijn in lage resolutie (LR). Voor drukwerk geeft de versie in hoge resolutie (HR) beter resultaat. Hiervoor kunt u contact opnemen met info@boekstartpro.nl.

De levering van bestelde materialen is binnen 5 werkdagen. Dit geldt niet voor de BoekStartkoffertjes, die via een apart formulier besteld moeten worden, zie hierboven. Daarvoor is de levertijd gemiddeld twee weken.
De verzendkosten zijn gebaseerd op 1 pakket tot 25 kilogram. Komt het gewicht daarboven, dan verhogen de verzendkosten evenredig (2 pakketten tot 25 kilogram zijn 2x de verzendkosten enz.).